tirsdag 7. februar 2012

Kraftkost. Del 2

Maten krever litt bearbeiding
Kråkebolle på menyen
En god munnfull
Kokkelering på ærfuglvis

Og så en pust i bakken
Drister meg til å legge ut noen nye bilder fra ærfuglenes etegilde. Det var spennende å se hva slags fangst de hentet opp fra Straumens produktive spiskammer. Det gikk stort sett i krabber, kråkeboller og sjøstjerner.

8 kommentarer:

  1. fine bilder, liker 2 best det med kråkebolla ytterst i nebbet, fint lys og situasjon

    SvarSlett
  2. Dette var gøy å se, flotte situasjoner i Ærfuglens kjøkken.

    Fine bilder!

    Ottar

    SvarSlett
  3. Fine bilder du fikke her. Artig å se at de lett håndterer Kråkeboller slik.

    Hilsen Robert

    SvarSlett
  4. Flott av ærfuglen og kråkebolla! Det beste lyset fikk du i de to første, så bilde nr 2 blir min favoritt da du har både har god situasjon og flott lys i samme bilde :-)
    Rune

    SvarSlett
  5. Vi har noen ærfugler her også. Men jeg har aldri sett de med kråkeboller i nebbet. Skal ut å se etter dette.
    Nydelige bilder av ærfuglen.
    Ha en trivelig uke videre.
    Hilda

    SvarSlett
  6. Enormt bra heading du har i denne bloggen! Ellers: En flott bildeserie i dette innlegget.

    SvarSlett
  7. Takk for innspill. Til Gunnar: Headingen er fra Vesterålen. Storslagen natur.

    SvarSlett
  8. Flott serie Torbjørn :)
    mvh
    Håvard

    SvarSlett