fredag 6. januar 2012

Nok er nok

Emil. Fra Selestranden i RogalandVi har hatt mye vær de siste ukene. Lavtrykkene har stått i kø og kastet seg over oss  i all sin vrede og vel så det. Båter er knust til pinneved og flyter i fjæresteinene sammen rester fra brygger og naust. Skog ligger som vannkjemmet hår langs store deler av vestlandet og bygdesamfunn har vært isolert og uten strøm i dagesvis.

Denne uka var det Emil. Nå skal det sies at gir du uværet et guttenavn så blir det mindre dævelskap. Emil dreide litt av, roet seg og syntes det fikk holde med det. Nok er nok.10 kommentarer:

 1. Hej Torbjørn!
  Bilden är jätte mäktig och man känner nästan kraften i den. Jag förstår verkligen att du tycker det får vara nog, det kommer ju alltid så mycket i dessa stormars spår. Alltid massor av materiella skador för stora pengar hoppas att inga personer i din närhet har kommit till skada. Jätte fin och mäktig bild i alla fall.
  Må väl!
  /Ingemar

  SvarSlett
 2. Sjøl er jeg glad i litt uvær, men skjønner at nok er nok når det er store materielle ødeleggelser involvert. Uansett har det vært en merkelig vinter med regnvær og opptil +10°C her i Sandefjord nå i januar. Ifjor hadde vi -23°C på samme tida!! Så lenge lavtrykkene ligger i kø i Atlanteren blir det neppe vinter her nede ihvertfall...
  Fint bilde med flere elementer som gjør at du må bruke litt tid på det :-)
  Rune

  SvarSlett
 3. Det var en jätte fin bild..man känner nästan vågorna hur slår mot klipporna..Bra gjort.ha en findag

  SvarSlett
 4. Skjønner godt at du er lei alt det uværet, er glad jeg bor beskyttet på østlandet ;-) Flott bølgebilde og kjempefine fugl bilder under her. Ha en fin søndag.

  SvarSlett
 5. Nå har det roet seg ned hos oss, Men det er mye som flyter i sjøen ennå. I går dro de opp et nausttak, ikke så greit å møte det i sjøen. Du fikk et flott bilde av bølgene, den grønnfargen er herlig!!!

  SvarSlett
 6. Nok møkkavær ja. Men du verden for flott foto. Meget bra Torbjørn
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 7. Hei Torbjørn!

  Ser vi har vært i samme trakter å foreviget stormene som har herjet utenfor Jærkysten så mange ganger i det siste. Kjente igjen fyret i bakgrunn momentant. Vet du forresten hva det heter?

  Var selv ute ved Sele og Hellestø på Onsdag, og vinden tok skikkelig godt tak i det meste. Til og med bilen gynget faretruende da jeg sto parkert ved Sele Havn.

  Flott stormbilde du har lagt ved, som tydelig viser naturkreftene i spill.

  mvh Knut Børge

  SvarSlett
 8. Takk for kommentarer. Knut: Tror det heter Feistein fyr.

  SvarSlett